torsdag 19. november 2009

Goodbye my almost lover

Sangen heter goodbye my almost lover, og er gitt ut i 2007 sammen med albumet One Cell in the Sea. Artisten er fine frenzy. Musikksjanger er piano popp / alternativ rokk.

Sangen handler om at en person har godt fra en anen person. Personen som har blitt forlat vil aldri glemme personen som har forlat den.

Hun som synger sitter midt ute i en liten elv i skogen der sitter hun spiler å synger hele videoen. Litt etter vert begynner steiner å sveve og pianoet som hun spiller på svever mer og mer fra hverandre. Når pianoet er helt svevd fra hverandre stopper sangen.

Jeg føler at det er en konsert video men hus spiller ikke på en konsert. Artisten får frem sangen med denne videoen. Man blir liksom opphengt i sangen og ikke musikkvideoen.

Det er en vis sammenheng mellom musikkvideoen og sang teksten. Nor ting begynner å gå fra hverandre kan det være et tegn på at personen som det blir sunget om også faller sammen.

Artisten er i fokus. Vi ser henne nesten gjennom hele musikkvideoen. Det er veldig klare farger, som blir brukt. Etter man har sett på fargene konsentrerte jeg meg i hvert fall om sangen.

Jeg syntes denne sangen er veldig søt. Video og sang passer også sammen.


Her kan du se musikkvideoen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar